2015. máj 21.

Amerikából rólunk

írta: Kókánymester
Amerikából rólunk

Vajon mi történhetett?

Amerikában pozitívan nyilatkoztak a magyar közjogi berendezkedésrőlMii van? Olvasom, hallom, de nem értem. Egyszerre csak megszűnt nálunk a diktatúra, egy csapásra demokratikus lett berendezkedésünk? De nézzük tovább.20081112145722_magyarorsz_c3_a1g_1.png

Azt is írták, hogy az albizottság elnöke a kétharmados többséget nem antidemokratikus, hanem "prodemokratikus" eredményként értékelte. Hozzátették: a meghallgatáson részt vevő képviselők többször is felhívták a figyelmet arra, hogy a magyar kormány kritikusai sokszor kettős mércén alapuló politikai megállapításokat fogalmaznak meg. - Először lesza…-ták, most meg lenyalják? Ez így megy a világ vezető hatalmánál? Itt meg minden apróságon fennakadunk, mi kishitűek.

Nem hiszek nekik!

Hogy melyiknek? Hát egyiknek sem.
Annak sem, aki mindennek lehordta az Orbán kormányt, de ennek sem, aki most tisztogatja.

Azon gondolkodom, milyen hátsó szándék van a pálfordulás mögött. Nem szoktak bennünket ennyire szeretni Amerikában. Csak hangosan gondolkodom, hogy mi-is van ezzel a szabadkereskedelmi megállapodással, miért ilyen nagy a csönd körülötte? Talán más van a dolog mögött, talán csak képzelődöm, és egyszerűen csak szeretnek bennünket. Miért ne szeretnének, hiszen mi is a jó fiuk csapatában „harcolunk”.

No, mindegy. Ha ezt mondták, akkor ezt mondták. Csak arra leszek majd kíváncsi, hogyan kommentálja majd ezt az ellenzék jobbról és balról.

Szólj hozzá

amerika magyarország