2017. feb 22.

Nyílt levél a UPC Magyarország Kft.-nek

írta: Kókánymester
Nyílt levél a UPC Magyarország Kft.-nek

ups.jpgKedves UPC Magyarország Telekommunikációs Korlátolt Felelősségű Társaság!

Szépen kérem Önöket, hogy a Hír TV-t tegyék vissza az analóg csatornakínálatukba. Sokan szeretnénk a Hír Televíziót is nézni, akik még az analóg adás előfizetői vagyunk. Többségünk régi előfizető, még akkor is, ha nem közvetlenül az UPS ügyfelei vagyunk, hanem az Önök viszonteladóitól vásároljuk a szolgáltatást.

Nem szeretnénk egy csatorna, a Hír TV miatt átállni a digitális adásra!

A problémánkon Csak Önök tudnak segíteni, hiszen valljuk be nagyon sok otthonban az UPS monopol helyzetben van. Nincs realitása a szolgáltató váltásnak az Önök elmúlt 15 évben történő fejlesztéseinek köszönhetően.

Mi nem vagyunk tisztában azzal, ez milyen hatással lenne Önökre nézve üzleti szempontból, de azt sejtjük, hogy egy ilyen gesztusnak, milyen jótékony hatása lehet a cég megítélésére különösen, ha megtámogatják egy megfelelő marketingkommunikációval.

hirtv.jpeg

Véletlenül sem szeretnénk senkinek azt sugallni, hogy a UPS bárhol is visszaélne a monopol helyzetével. Egyszerűen csak szeretnénk három egymástól független hírcsatornát is nézni. Talán ehhez még jogunk is lenne, tekintettel az elmúlt években már bebizonyított hűségünkre.

Talán ez az üzenet el sem jut Önökhöz!

Milyen mesébe illő lenne, ha ezt a felhasználói igényt ezen írástól függetlenül is észre vennék, és kérés nélkül is korrigálnák ezt az apróságot. Gondolom, hogy folyamatosan figyelik az ügyfelelégedettséget, és ez a probléma nem ismeretlen a UPC Magyarország Kft. számára.

Maradok tisztelettel továbbra is UPC előfizető!

Szólj hozzá

TV UPS Hír TV Nyilt levél